Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Smrtelná nehoda

TEPLICE - Řidič sjel do potoka, Krádež v chatce, Místo vězení opět kradl..  

Smrtelná dopravní nehoda
 
Dne 16. ledna 2011 kolem 20:00 hodin došlo na silnici Duchcov - Lom ke smrtelné dopravní nehodě. 28letý řidič cizí národnosti, který řídil vozidlo Honda nepřizpůsobil rychlost stavu  silnice, kde byla námraza, dostal smyk a vjel vlevo mimo komunikaci. Zde se následně zřítil z mostu do koryta potoku. Při nehodě utrpěl řidič těžké zranění,kterému později po převozu do nemocnice podlehl. Na vozidle vznikla škoda 150.000,-Kč.

Krádež v chatce
 
Neznámý pachatel vnikl do prostoru rekreační chaty na Moldavě. Odsud následně odcizil sportovní věci jako lyže, sportovní brýle, boty, kolečkové brusle adalší. Pak klíčem, který se nacházel v chatě odemkl přístavek na nářadí a odcizil krumpáč a sekyry. Celkem vznikla majiteli škoda přes 20 tisíc korun.
 
Místo nástupu do vězení opět kradl
 
Nejenom, že 33letý muž z Bíliny nenastoupil do výkonu trestu, ale ještě měl drzost znovu krást. V Bílině rozbil výlohu prodejny lahůdek a odsud si odnesl několik lahví alkoholu a krabiček cigaret v hodnotě 4500,-Kč. Po zadržení pachatele a převezení na policejní stanici pak policisté zjistili, že muž již má být nějaký čas ve vězení. Po sdělení obvinění tak putoval za předešlé krádeže  do věznice.
 
Teplice, 17. ledna 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem