Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Smrtelná dopravní nehoda u Karlových Varů

KARLOVARSKO – Na místě zemřel řidič osobního vozidla. 

K tragické dopravní nehodě došlo v úterý 31. srpna letošního roku krátce před 14. hodinou na pozemní komunikaci I/6 poblíž Karlových Varů. Osmašedesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda, jedoucí ve směru na Karlovy Vary, z dosud nezjištěných příčin přejel plynule do protisměru. Následně mělo dojít ke střetu přední části osobního automobilu značky Škoda s levou přední částí nákladní soupravy složené z tahače značky Renault a návěsu značky Meusburger.

Při dopravní nehodě bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem osmašedesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda. K jinému zranění nedošlo.

Dvaapadesátiletý řidič nákladní soupravy se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Pozemní komunikace byla po dobu vyšetřování dopravní nehody několik hodin zcela uzavřena. Policisté na místě po celou dobu řídili provoz a vozidla odkláněli na objízdnou trasu.

Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. Jednou z možných příčin této dopravní nehody by mohla být zdravotní indispozice osmašedesátiletého řidiče automobilu značky Škoda. To prokáže nařízená soudní pitva.

nprap. Jakub Kopřiva
1. 9. 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem