Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Smrtelná dopravní nehoda

HRADECKO - Žádáme svědky o pomoc. 

Včera 24. listopadu 2022 okolo 18. hodiny došlo v Dobřenicích na silnici II. třídy číslo 323 k tragické dopravní nehodě, při které zemřel 66letý cyklista.

DN.JPGSmrtelná nehoda DobřeniceZ dosud provedeného šetření na místě nehody vyšlo najevo, že zřejmě dosud neznámý pachatel mohl z nedbalosti způsobit dopravní nehodu, při které se za dosud nezjištěných okolností v pravé části mokré vozovky ve směru jízdy od obce Dobřenice nacházel na komunikaci ležící muž s jízdním kolem Favorit. S největší pravděpodobností řidička vozidla Škoda jedoucí z Dobřenic následně nedokázala na ležící osobu s kolem na silnici včasným způsobem zareagovat a cyklistu přejela. S ní provedená orientační dechová zkouška na alkohol byla negativní. Muž utrpěl natolik závažná zranění, kterým na místě podlehl.
Přesná příčina tragické dopravní nehody a skutečnost, zda k úmrtí muže došlo až vlivem střetu s vozidlem Škoda nebo před ním je předmětem dalšího prověřování.
U zemřelého jsme nařídili provedení soudní pitvy.

Hradečtí kriminalisté v této souvislosti hledají svědky, kteří včera před 18. hodinou projížděli Dobřenicemi a všimli si neosvětleného cyklisty v úseku km 13.11 u vjezdu na účelovou komunikaci. Pokud jste místem projížděli a máte záznamové zařízení ve vašem vozidle, kde je zaznamenaná jízda poškozeného, případně samotný tragický okamžik nebo jen vozidla, která jste potkali, kontaktujte nás na telefonním čísle 728 792 380. Pomůže nám jakékoliv svědectví od řidičů a náhodných kolemjdoucích. Děkujeme.  

por. Pižlová Šárka, DiS.
25. 11. 2022, 9:30

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem