Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Smrt ženy nalezené na Benešovsku prověřují krajští kriminalisté

KRAJ - Krajští kriminalisté intenzívně prověřují případ ze začátku července. Na Benešovsku, v lokalitě Vranovská Lhota, byla nalezena žena bez známek života 58letá žena. 

V úterý v noci (6. 7. 2021), krátce před 23hodinou, jsme na linku tísňového volání 158 přijali oznámení o ženě bez známek života, jejíž tělo nalezl v malé obci na Benešovsku – na louce v blízkosti rybníka u Klokočné, její známý, který současně i učinil oznámení na policii.

Jednalo se o 58letou ženu z Prahy, která měla na svém těle zranění, která si nemohla způsobit sama. Z tohoto důvodu se případem zabývají kriminalisté Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, kteří k vyjasnění veškerých okolností úmrtí ženy nařídili soudní pitvu. V současné době také čekají na definitivní a kompletní výsledky zkoumání soudních lékařů.

Vzhledem k prozatím nevyjasněným okolnostem smrti 58leté ženy zahájili krajští kriminalisté v dané věci prověřování pro zvlášť závažný zločin vraždy. V daném případu probíhá již od jeho prvopočátku intenzívní šetření ze strany kriminalistů, a to nejen s cílem objasnit tento skutek, ale současně i ustanovit veškeré osoby, které by jim mohly  poskytnout k případu informace. I přesto, že již kriminalisté hovořili s desítkami osob, přivítají svědectví těch, kteří ženu v inkriminovaný den, tedy 6. července 2021, viděli. Žena se měla  pohybovat v době mezi 14.30 a 18.00 hodinou v lokalitě mezi Vranovskou Lhotou a okolím Klokočné, poblíž rybníka.

Žádáme tedy svědky a osoby, které se v inkriminovaný den a čas v dané lokalitě pohybovaly a ženu, případně její doprovod, viděli, aby kontaktovali linku tísňového volání 158 a informace předali policistům.



mjr. Mgr. Vlasta Suchánkováa
ddělení tisku a prevence 
KŘP Středočeského kraje
19. července 2021

Mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

vytisknout  e-mailem