Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
podhomepage

Policie České republiky – Služba cizinecké policie

 

Tři osoby skončily v policejní cele

Po víkendových kontrolách, které uskutečnili pracovníci ICP Ostrava, skončily tři osoby v policejních celách a dívka v diagnostickém ústavu  

V pátek 23. ledna večer pracovníci Inspektorátu cizinecké policie Ostrava uskutečnili pobytovou kontrolu na ubytovně v Ostravě-Martinově. V jejich rukou uvízly dvě celostátně hledané osoby. Třicetiletá žena a stejně starý muž, oba odsouzeni za spáchání trestných činů krádeže a poškozování cizí věci, si nepřevzali rozsudek. Okresní soud v Karviné na ně letos v lednu vydal příkaz k zatčení. Policisté oba omezili na svobodě a do doby než byli převezeni k soudu, který příkaz vydal, je umístili do policejní cely v Ostravě.

Další dvě celostátně hledané osoby vypátrali policisté stejného inspektorátu v neděli 25. ledna. Na čerpací stanici v obci Fulneku kontrolovali osádku osobního automobilu. Řidič i jeho spolujezdkyni byli vedeni v evidenci celostátního pátrání. Sedmnáctiletá dívka, která má nařízenou ústavní výchovu, byla převezena do Diagnostického ústavu v Ostravě-Přívoze. Na jednadvacetiletého mladíka vydal Okresní soud v Opavě příkaz k zatčení. Mladý muž, obviněný z trestného činu loupeže, se nedostavil k hlavnímu líčení. Policisté jej zatkli a do doby, než bude eskortován k opavskému soudu, umístili do policejní cely v Ostravě.

por. Bc.  Daniela  Vlčková  - 26.1.2009


vytisknout  e-mailem