Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sloučení obvodních oddělení v Chomutově

CHOMUTOVSKO - Od října vzniklo Obvodní oddělení Chomutov – venkov. 

Na základě organizační změny došlo v rámci Územního odboru Policie ČR Chomutov s účinností k 1. říjnu 2021 ke sloučení dvou dosavadních obvodních oddělení Chomutov – Kamenná a Chomutov – Černovická pod jedno, kterým je Obvodní oddělení Chomutov – venkov. Toto oddělení nyní dočasně sídlí v ulici Školní 3587. Po dokončení rekonstrukce budovy v ulici Riegrova 4510 (v průběhu příštího roku) se oddělení přemístí do zmíněného objektu v ulici Riegrova.

Telefonický kontakt na OOP Chomutov – venkov je: 974 447 100, mobil: 602 180 315,  e-mail: krpulk.uo.cv.oo.chomutov2@pcr.cz.

Zároveň došlo k úpravě v územní působnosti nově vzniklého OOP  Chomutov – venkov a také stávajícího OOP Chomutov – město, kdy byl katastr města Chomutova rozdělen na dvě části silnicí I/13. Z okolních obcí se změna dotkla pouze obce Spořice, která nově připadla útvaru OOP Chomutov – město. Ostatní obce dříve spadající do působnosti OOP Chomutov – Černovická zůstávají v působnosti nově vzniklého oddělení.

Bližší informace včetně možnosti vyhledat místní působnost příslušného oddělení pomocí zadání konkrétní adresy naleznete na tomto odkazu.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Chomutov 5. října 2021

vytisknout  e-mailem