Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Slavnostní zahájení provozu kamerového systému

Bruntálsko - albrechtičtí policisté mají díky svému městu nový prostředek v boji proti kriminalitě 

Dne 20.11.2013 v dopoledních hodinách se konalo slavnostní zahájení provozu kamerového systému města Město Albrechtice, který je nainstalován na obvodním oddělení Město Albrechtice. Zahájení se zúčastnil vedoucí územního odboru Policie České republiky Bruntál plk. JUDr. Jaromír Tkadleček spolu s vedoucím obvodního oddělení Město Albrechtice npor. Bc. Liborem Včelným a v neposlední řadě starostou města Město Albrechtice Luďkem Volkem. Pozvání vedoucího územního odboru Bruntál a starosty města přijal i náměstek policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý, který svým projevem akci zahájil. Na zahájení byli přítomni také zastupitelé města, ředitelé škol a další hosté.
 
Po zhlédnutí funkčnosti celého systému byli hosté ohromeni jeho vysokou kvalitou. Policisté obvodního oddělení Město Albrechtice mají být na co pyšní. Nutno dodat, že tento špičkový kamerový systém, financovalo samotné Město Albrechtice, za což panu starostovi a městskému zastupitelstvu patří velké poděkování.
 
Tyto elektronické systémy budou využívány v souvislosti s plněním úkolů policie. Přispějí k zachování veřejného pořádku, zajištění bezpečnosti osob, ochrany majetku a především k objasňování trestné činnosti. Celkem se jedná o 5 kamer s příslušenstvím.
 
 
 
 Úvodní slovo plk. Mgr. Bc. Tomáše Tuhého.JPG             Ukázka provozu kamer technikem dodavatelské firmy
 
Foto: Úvodní slovo náměstka policejního prezidenta         Foto: Ukázka provozu kamer technikem dodavatelské firmy
                 plk. Mgr. Bc. Tomáše Tuhého
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
vrchní asistent pprap. Bc. Pavla Welnová
20.11.2013

 

vytisknout  e-mailem