Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Slavnostní shromáždění Krajského ředitelství policie Zlínského kraje

ZLÍNSKÝ KRAJ: Policisté a občanští zaměstnanci byli oceněni za svoji práci. 

Ve středu 9. listopadu se ve velkém kongresovém sále Interhotelu Zlín ve Zlíně uskutečnilo každoroční slavnostní Služební shromáždění policistů Krajského ředitelství policie Zlínského kraje. V úvodu měl slovo krajský ředitel plukovník Jaromír Tkadleček. Pozvání přijal také hejtman Zlínského kraje Radim Holiš, který rovněž promluvil ke všem přítomným.

Poté následovalo předávání medailí devíti policistům z různých útvarů krajského ředitelství, kteří slouží 30 let a více, získali medaile Za věrnost I. stupně. Ocenění si převzali z rukou brigádního generála Tomáše Kubíka náměstka policejního prezidenta pro službu kriminální policie a vyšetřování a krajského ředitele plukovníka Jaromíra Tkadlečka.

Následovalo další oceňování policistů, a to Služebními medailemi policejního prezidenta Za zásluhy o bezpečnost, Čestnými medailemi policejního prezidenta a Plaketami policejního prezidenta, které z rukou brigádního generála Tomáše Kubíka náměstka policejního prezidenta pro službu kriminální policie a vyšetřování převzalo dvacet dva policistů a občanských zaměstnanců.

Během programu mohli diváci a pozvaní hosté dále sledovat vyhodnocení nejlepšího policisty, občanského zaměstnance, nejlepšího týmu krajského ředitelství a veterána roku. Plakety a medaile těmto oceněným předal společně s krajským ředitelem plukovníkem Tkadlečkem jeho náměstek pro službu kriminální policii a vyšetřování plukovník Jindřich Kučera, náměstek pro vnější službu plukovník Bohdan Varyš a náměstek ředitele pro ekonomiku Miloš Poloczek.

Týmem roku se stal tým policistů z oddělení služební kynologie ve složení major Jiří Gregovský, podporučík Filip Novák, praporčík Petr Gajdošík a praporčík Petr Nožička. Policisté oddělení služební kynologie v letošním roce dosáhli mnoha úspěchů a vzorně tak reprezentovali naše krajské ředitelství. Za zmínku stojí například medailové pozice praporčíka Gajdošíka a praporčíka Nožičky na dubnovém Mistrovství Moravy ve služební kynologii, úspěch majora Gregovského, který v květnu obsadil čtvrté místo v jednotlivcích a zlato v kategorii družstev na soutěži O putovní pohár ředitele Ředitelství služby cizinecké policie a především úspěch na Policejním mistrovství ČR psovodů se služebními psy, v němž se stal praporčík Nožička mistrem Policie ČR a celý tým se zároveň stal držitelem Putovního poháru policejního prezidenta pro nejlepší družstvo Policie České republiky.

V průběhu slavnostního odpoledne si převzali ocenění z rukou krajského ředitele za významný přínos při spolupráci na úseku vnitřního pořádku a bezpečnosti ředitel Městské policie Zlín Milan Kladníček a jeho první zástupce Pavel Janík, dále primátor statutárního města Zlína Jiří Korec a rovněž brigádní generál Tomáš Kubík.

Slavnostního shromáždění se zúčastnili také další významní hosté jako ředitel divize Morava Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR Otakar Smolík, ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje plukovník Tomáš Landsfeld, plukovník Libor Kachlík náměstek ředitele Krajského ředitelství Jihomoravského kraje pro službu kriminální policie a vyšetřování, ředitel Vzdělávacího zařízení Policie České republiky v Holešově plukovník Miloš Bednařík, ředitel Vyšší policejní školy a Střední školy Ministerstva vnitra v Holešově plukovník Pavel Novák a ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje plukovník Vít Rušar a další.

Slavnostní odpoledne divákům zpříjemnila svým vystoupením zpěvačka a sólistka Hudby Hradní stráže a Policie ČR paní Gabriela Urbánková.

Všem oceněným policistům a občanským zaměstnancům gratulujeme a přejeme hodně pracovních i osobních úspěchů.

10. listopadu 2022, mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

služební shromáždění

služební shromáždění 

Detailní náhled

služební shromáždění

služební shromáždění 

Detailní náhled

služební shromáždění

služební shromáždění 

Detailní náhled

služební shromáždění

služební shromáždění 

Detailní náhled

služební shromáždění

služební shromáždění 

Detailní náhled

služební shromáždění

služební shromáždění 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem