Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Slavnostní předání medailí, odměn a ocenění

U příležitosti 90. výročí vzniku Československa obdrželo velké množství policistů různá ocenění 

 


V pátek 24.10.2008 úderem 13,00 hodin započala na Mírovém náměstí v Jablonci n.N. slavnostní policejní akce.

Policisté pořádkové jednotky za doprovodu státní hymny vztyčili státní vlajku na budově radnice. Po tomto slavnostním úvodu započalo ve velké zasedací síni radnice předávání medailí, odměn a ocenění.

Úvodního slova se ujal pplk. Ing.Bc. Pavel Langr, zástupce ředitele pro uniformovanou policii OŘ Jablonec n.N., který je nyní pověřen řízením celého okresního ředitelství. Program dne byl velmi náročný, neboť v průběhu akce byli slavnostně odměněni nejlepší policisté celého okresu. Z rukou pana Langra a druhého zástupce ředitele pana pplk. Ing. Ondřeje Musila převzali odměny nejen nejlepší řádoví policisté, ale i jejich vedoucí.

Překrásné knihy a pamětní listy nejlepším příslušníkům jednotlivých útvarů předal starosta města Mgr.Petr Tulpa.

Za dosavadní výbornou spolupráci předal starosta a pan Langr knihu a věcný dar PČR policistům Polské republiky - Městské policii z Jelenie Gorzy panu Ciosmakovi.

Činnost pořádkové jednotky zhodnotil a ocenil vrchní komisař mjr.Bc.Petr Šikola - velitel pořádkové policie a železniční policie.

Zástupce ředitele kanceláře policejního prezidenta plk. Mgr.Jan Ptáček předal pamětní listy a drobné dárečky policistům a občanským zaměstnancům, kteří měli pracovní jubilea.

Při oceňování se nezapomnělo ani na dobrovolné dárce krve z řad policistů a občanských zaměstnanců. Jedná se o ocenění za 40 bezplatných odběrů krve. Dva z oceněných jsou již držiteli Jánského plakety.

Nejlepší příslušníky vyhodnocené v rámci kraje ocenil vrchní rada plk. Mgr.Milan Franko - zástupce ředitele Správy Severočeského kraje Ústí nad Labem pro vyšší územně správní celek ( Liberec ).

Ředitel správy kraje ocenil medailemi a pamětními listy za pracovní výsledky i 12 nejlepších policistů - předával pan Franko a pan Langr.


vytisknout  e-mailem