Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Slavnostní předání medailí a pamětních listů

Na půdě muzea Policie ČR si převzali ocenění také veteráni Policie ČR. 

K dobré firemní kultuře patří oceňování příslušníků, zaměstnanců a partnerů za jejich dlouhodobou a vynikající práci a za jejich přínos k dobrému jménu Policie ČR. Vytváří tak tolik potřebné vzory, ke kterým se mohou upínat všichni ostatní příslušníci a zaměstnanci Policie ČR.

30. výročí obnovení jízdní policie tak byla vzácnou příležitostí k ocenění těchto policistek, policistů, veteránů a partnerů, bez jejichž každodenní poctivé práce si nelze činnost služební hipologie představit.

Slavnostního aktu se zúčastnili také pan policejní prezident generálmajor Martin Vondrášek, první náměstek policejního prezidenta generálmajor Tomáš Lerch, ředitel Ředitelství služby pořádkové policie plk. Petr Sehnoutka a další významní hosté.

,,Policejní hipologie udělala za svou novodobou historii obrovský kus práce. Jako pořádkář vím, že jejich role je nezastupitelná a mají nejen u Policie ČR obrovské renomé. Děkuji všem kolegům, kolegyním, veteránům a přátelům koňských sil za jejich dlouhodobé úsilí a práci pro Policii ČR. ´´ sdělil pan ředitel plk. Sehnoutka.

kpt. Hana Rubášová
tisková mluvčí PP ČR 
11. května 2022

vytisknout  e-mailem