Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Slavnostní otevření komunikačního centra na Obvodním oddělení Policie ČR v Týně nad Vltavou

České Budějovice – Dnes, 31. března 2009 v 10:00 hodin, byla slavnostně otevřena recepce na Obvodním oddělení policie v Týně nad Vltavou  

Na Obvodním oddělení Policie České republiky v Týně nad Vltavou dnes 31. března 2009 v 10: 00 hodin slavnostně otevřel náměstek Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje pro ekonomiku Milan Kučera a vedoucí územního odboru vnější služby České Budějovice Ladislav Škvařil společně s dalšími váženými hosty komunikační centrum, které bylo vybudované v rámci projektu P1000.

Cílem projektu P1000 je především odstranění bariér mezi širokou veřejností a policií . Nové moderní prostředí tak jistě přispěje k budování důvěry mezi občany a policisty. Zlepšení pracovního prostředí by se mělo odrazit také nejen v kvalitě práce policistů zařazených na OOP Týn Nad Vltavou, kterých zde v současné době slouží dvacet, ale také ve spokojenosti občanů. Oznámení a podněty od občanů zde budou muži zákona přijímat a vyřizovat v moderním a příjemném prostředí.

Služebna je vybavena veškerými moderními telekomunikačními technologiemi (PC, Internet atd.), jejíž součástí je i bezbariérový přístup a sociální zařízení pro hendikepované občany. Rodiče s dětmi budou moci při čekání na vyřízení své záležitosti využít dětský koutek.

Projekt P1000 bude i nadále pokračovat po celé  republice.
Více informací o projektu P1000 naleznete na internetové adrese: http://www.mvcr.cz/clanek/p1000.aspx.

P 1000 - Recepce OOP Týn nad Vltavou.jpg P 1000 - Recepce OOP Týn nad Vltavou.jpg

vytisknout  e-mailem