Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Slavnostní otevření komunikačního centra (čekárny) na Obvodním oddělení Policie ČR Suchdol nad Lužnicí

Jindřichův Hradec - Včera, v deset hodin dopoledne, byla slavnostně otevřena zmodernizovaná budova Obvodního oddělení policie Suchdol nad Lužnicí s vybudovanou čekárnou pro veřejnost.  

Na Obvodním oddělení Policie České republiky v Suchdole nad Lužnicí včera 31. března 2009 v 10. hodin slavnostně otevřel ředitel pro řízení lidských zdrojů Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje plk. Pavel Kučera a vedoucí územního odboru vnější služby Jindřichův Hradec plk. JUDr. Jaroslav Bárta společně s dalšími hosty komunikační centrum, které bylo nově vybudované v rámci projektu P1000.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cílem projektu P1000 je kromě jiného odstranění bariér mezi veřejností a policií a nové prostředí by tak mělo pomoci k budování trvalé důvěry mezi občany a policisty. Zlepšení pracovního prostředí by se mělo odrazit nejen v kvalitě práce policistů, ale také ve spokojenosti občanů, kteří zde budou veskrze nepříjemné záležitosti vyřizovat v příjemném a moderním prostředí. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Služebna je vybavena veškerými moderními technologiemi (PC, Internet atd.). Samozřejmostí je i bezbariérový přístup a sociální zařízení pro hendikepované občany, rodiče s dětmi budou moci při čekání na vyřízení své záležitosti využít dětský koutek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Částka za rekonstrukci a modernizaci čekárny včetně jejího vybavení dosáhla částky 2.528.620 Kč.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt P1000 bude i nadále pokračovat po celé naší republice, včetně Jindřichohradeckého okresu. Policie i občané se tak již v příštím roce dočkají důstojnějších podmínek i na dalších Obvodních odděleních Policie ČR jako je Nová Bystřice (2009) a Dačice (2010).




vytisknout  e-mailem