Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Slavnostní otevření čekárny pro veřejnost na Obvodním oddělení policie Milevsko

Písek – Dnes, v deset hodin dopoledne, byla slavnostně otevřena zmodernizovaná budova s vybudovanou čekárnou pro veřejnost na Obvodním oddělení policie Milevsko. 

Náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje pro vnější službu plk. Mgr. Roman Bláha společně se starostou města Milevska Bc. Zdeňkem Heroutem a dalšími hosty především z řad starostů obcí a kolegů z integrovaného záchranného systému slavnostně otevřeli čekárnu pro veřejnost ve zmodernizovaných prostorech Obvodního oddělení Milevsko. 
 
Modernizace budovy a vybudování čekárny pro veřejnost proběhla v  rámci projektu P1000, jehož cílem je celková profesionalizace policie, která se projeví ve zvýšení komfortu pro občany, kteří přijdou na policejní služebnu a zlepší zároveň pracovní podmínky pro řadové policisty. Při modernizaci služeben v rámci tohoto projektu se uplatňovalo heslo policejní služebna – místo důvěry a bezpečí.  Rodiče s dětmi mají možnost své ratolesti při čekání na vyřízení svých věcí zabavit v dětském koutku. Samozřejmě je zajištěn také bezbariérový přístup pro handicapované spoluobčany.
 
Díky projektu P1000 se také milevští občané a policisté sloužících na Obvodním oddělení
Milevsko dočkali důstojnějšího prostředí.
OOP Milevsko - 31.3.2009 .jpg OOP Milevsko - 31.3.2009 .jpg
OOP Milevsko - 31.3.2009 .jpg OOP Milevsko - 31.3.2009 .jpg

vytisknout  e-mailem