Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Slavnostní den na krajském ředitelství

KRAJ - Policisté a občanští zaměstnanci si převzali ocenění za velmi dobré pracovní výsledky. 

Úterý 18. listopad byl pro Krajské ředitelství policie Libereckého kraje dnem slavnostním. V Kavárně Pošta v budově Krajského ředitelství policie Libereckého kraje se sešlo na devadesát policistů, zaměstnanců krajského ředitelství a dalších významných osobností Libereckého kraje, kteří byli přítomni slavnostnímu předávání medailí a ocenění. Jednalo se o předávání Čestných medailí Policejního prezidenta, medailí Policejního prezidenta Za věrnost I., II. a III. stupně, medailí Krajského ředitelství policie Libereckého kraje a dalších ocenění za příkladné plnění služebních povinností.
 
Úvodního slova se ujal ředitel plk. Mgr. Vladislav Husák, který ve svém projevu vyzdvihl kvalitně odváděnou práci oceňovaných policistů, kterým za jejich činnost poděkoval a popřál mnoho dalších úspěchů v policejní činnosti i osobním životě. Slavnostního aktu se zúčastnil v zastoupení hejtmana Libereckého kraje pan Marek Pieter, který oceněným rovněž poblahopřál a popřál jim mnoho dalších pracovních úspěchů. Pozvání také přijal primátor města Jablonce nad Nisou pan Ing. Petr Beitl, ten ve svém projevu zmínil, jak důležitá a potřebná je práce policie, vyjádřil poděkování všem policistům, kteří nejen svým profesním přístupem, ale i poctivým a osobním přístupem přispívají k dobrému jménu Policie České republiky.
 
Po úvodních projevech přišlo na řadu slavnostní oceňování policistů a zaměstnanců našeho krajského ředitelství, ale i předání ocenění za dlouhodobou, příkladnou a aktivní spolupráci s Policií České republiky.
 
 19. 11. 2014
por. Jana Světlá
krajské ředitelství policie LK, koordinátor prevence
 
 
 

vytisknout  e-mailem