Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Slavnostní ceremoniál

Krajský ředitel předal ocenění a medaile 

Slavnostní ocenění nejlepších policistů a občanských zaměstnanců Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje za rok 2013
 

Ve čtvrtek 9. ledna 2014 proběhlo v sále Armádního domu v Olomouci slavnostní ocenění nejlepších policistů a občanských zaměstnanců, na kterém se spolupodílelo i Občanské sdružení Bezpečný Šumperk. Slavnostního předávání ocenění se zúčastnily významné osobnosti Olomouckého kraje. Představitelé Integrovaného záchranného systému, pracovníci jiných bezpečnostních sborů jako je Armáda České republiky, Vězeňská služba, Vojenská policie a členové veřejné správy a samosprávy. Slavnostní ceremoniál zahájil žesťový kvintet Hudby hradní stráže a Policie České republiky. Doprovodil Čestnou jednotku, která přinesla prapor Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.
Po úvodních proslovech předal krajský ředitel medaili brigádního generála Mgr. Martina Červíčka „Za zásluhy o bezpečnost“ pprap. Martinu Mészárosovi a nstržm. Jiřímu Pavlovskému. „Čestnou medaili“ policejního prezidenta si z rukou krajského ředitele převzali nprap. Martin Vronka, prap. Jiří Vaculík a Mgr. Michal Polach. Všichni ocenění dlouhodobě a nadstandardně působí na úseku zajištění veřejného pořádku a zasadili se o dobré jméno policie.
Dále předal ředitel „Plaketu Policie České republiky“ organizaci IPA, územní skupině č. 206 Hranice. Plaketu převzal vedoucí této územní skupiny npor. Mgr. Pavel Chlápek, který je současně členem předsednictva IPA sekce ČR.
Dvě medaile ředitele Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje udělil krajský ředitel kolegům z Moravskoslezského kraje za aktivní spolupráci v oblasti veřejného pořádku a boje s kriminalitou. Medaili si převzal mjr. Ing. Jan Aufart, vedoucí Odboru kriminalistické techniky a expertíz a mjr. Mgr. Robert Kuhn, vedoucí Speciální Pořádkové Jednotky Odboru služby pořádkové policie Moravskoslezského kraje.
Dalším a hlavním bodem slavnostního dopoledne bylo ocenění nejlepších policistů a občanských zaměstnanců za rok 2013. Celkem 17 policistů a občanských zaměstnanců si převzalo z rukou krajského ředitele policie Olomouckého kraje plk. RNDr. Jaroslava Skříčila a jednotlivých náměstků svá ocenění.
Na závěr akce byl vyhlášen za rok 2013 nejlepší zaměstnanec, velitel a policista Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. Nejlepším zaměstnancem je paní Miroslava Šarajová, velitelem mjr. Mgr. Martin Crha a policistou kpt. Bc. Leoš Klučka. V kategorii nejlepších vedoucích pracovníků byli za rok 2013 vyhlášeni: plk. Bc. Zbyněk Hanzl – nejlepší vedoucí odboru, plk. Mgr. Jiří Musil – nejlepší zástupce vedoucího Územního odboru a plk. Mgr. Pavel Novák – nejlepší vedoucí Územního odboru.
Tuto významnou společenskou událost umocnil svým vystoupením pěvecký sbor s názvem PROMĚNY z Prostějova. Slavnostní ocenění nejlepších policistů a občanských zaměstnanců je věnovaná příslušníkům a civilním zaměstnancům Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje. Ocenění si převzali za dosažení významných pracovních úspěchů. Všem ještě jednou gratulujeme.
                                                                                            

                                                                                                                                                                                             por. Mgr. Bc. Marie Štrbáková, DiS.
 

Odkazy do noveho okna

ocenění_2014

ocenění_2014 

Detailní náhled

ocenění_2014

ocenění_2014 

Detailní náhled

ocenění_2014

ocenění_2014 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem