Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Skončili na záchytce

VYŠKOV: V zámecké zahradě došlo k rozepři tří podnapilých mužů. 

Ve středu 7. června v podvečer vyjížděla hlídka obvodního oddělení Vyškov k incidentu v zámecké zahradě. Od vyškovské městské policie jsme přijali zprávu, že zde má docházet k šarvátce mezi „místními bezdomovci“.  Hlídka zde nalezla tři muže, kteří do sebe strkali a nešetřili ani nadávkami. Ani příjezd policistů a následně strážníků je nezklidnil. Policisté je museli vyzvat, aby přestali. Dechové zkoušky potvrdily, že jsou všichni v podnapilém stavu (od 1,5 do 2,5 promile).

Také hrozilo, že budou v protiprávním jednání po odjezdu hlídek pokračovat, a tak je policisté zajistili a spolu se strážníky převezli na protialkoholní záchytnou stanici v Brně. Po vystřízlivění se budou zodpovídat z přestupku proti občanskému soužití.

Pokud jste byť náhodnými svědky podobných situací, přivolejte stejně jako oznamovatel Městskou policii Vyškov na lince 156, v jejíž kompetenci je řešení takovýchto situací  (přestupků) na území města Vyškova. Nebo Policii ČR na lince 158. Obě složky spolu vzájemně spolupracují.

por. Mgr. Alice Musilová, 8. 6. 2023

vytisknout  e-mailem