Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Skončila v policejní cele

ČESKÁ LÍPA - Za krádeže. 

     V policejní cele skončila o víkendu 32 letá žena z Děčínska, která se v České Lípě opakovaně dopouští majetkové trestné činnosti. Jde o stejnou ženu, která se koncem listopadu vloupala do panelového domu na sídlišti Špičák v Brněnské ulici, odkud  odcizila prádlo ze sušáren a dekorativní předměty z chodby. Způsobila tu škodu za celkem  43 500 korun. 

      Tuto sobotu pro změnu navštívila  panelový dům v Jáchymovské ulici  na sídlišti Lada, kde tentokrát bez použití hrubého násilí odcizila různé věci odložené na chodbě v celkové hodnotě 6 700 korun. Kromě dámského a pánského oblečení se jednalo například i o dva páry značkových sportovních bot.

     Hned následující den, tedy v neděli,  ji na útěku z prodejny Jysk v České Lípě zadržel prodavač poté, co tu odcizila zboží v hodnotě 4 209 korun. Žena  zde kolem půl páté odpoledne odcizila cestovní kufr na kolečkách, do kterého si naskládala ještě další zboží a pak se drze snažila s tímto kufrem projít  bez zaplacení přes pokladnu. Když ji pozorná  prodavačka u pokladny oslovila, dala se na útěk a i s lupem byla zadržena kousek od prodejny zaměstnancem Jysku.

      Přivolaným policistům  již se známou zlodějkou došla trpělivost a proto ji zadrželi  v policejní cele, kde si v rámci zkráceného přípravného řízení počká na rozhodnutí soudu o vině a trestu. Policisté ji již ve zkráceném přípravném řízení ještě včera sdělili podezření z přečinu krádeže.

 

por. Bc. Ivana Baláková
12. 12. 2011

vytisknout  e-mailem