Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Sklep zavalil čtyři dělníky

BŘECLAVSKO: Prověřujeme veškeré okolnosti případu. 

Klentnice - Dnes těšně před desátou hodinou dopoledne jsme přijali oznámení, že v Klentnici došlo ke zřícení sklepa. Na místo okamžitě vyjely složky integrovaného záchranného systému, neboť již podle prvotních informací bylo jasné, že se zde nacházeli lidé, kteří byli zavaleni.

Policisté po příjezdu na místo zjistili, že během provádění stavebních pracích na rodinném domě, jehož součástí byl právě i zřícený sklep, došlo k zavalení čtyř pracovníků. Bylo zřejmé, že došlo ke zbortění celé klenby.

Po vyproštění byli dva dělníci transportováni do brněnských nemocnic letecky a další dva sanitkou. V současné době již máme zjištěnou totožnost dvou cizinců, kteří na stavbě pracovali – jedná se o muže ve věku 51 a 52 let. Kolegové ve spolupráci s cizineckou policií se snaží ustanovit i další dva zraněné.

K celé události lze v tuto chvíli doplnit, že případ si převzala výjezdová skupina služby kriminální policie a vyšetřování. Proběhlo důkladné ohledání místa činu a kriminalisté budou nadále prověřovat veškeré okolnosti k případu.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 30. května 2019

vytisknout  e-mailem