Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Silvestra si každý užíval po svém

NÁCHODSKO – Skupinka motorkářů měla poničit les. 

V sobotu 31.12.2022 byla na základě přijatého oznámení vyslána hlídka policistů k nahlášenému výskytu většího počtu motorkářů, kteří se měli na terénních motorkách prohánět v lesích v okolí Bražce. Policisté na místě motocyklisty nenašli, ovšem zůstal po nich poškozený lesní porost. V místě provedli šetření a začali zjišťovat detaily k motorářům, kteří se měli lesem prohánět. Vzniklá hmotná škoda prozatím nebyla vyčíslena, ale už teď je jasné, že došlo minimálně ke spáchání přestupku proti majetku a přestupku zákona o lesích, který mimo jiné zakazuje vjezd do lesa.

Při řešení a postihování porušování zákazu vjezdu motorovým vozidlem do lesa policistům velmi pomůže okamžité oznámení na linku 158 o aktuálním pohybu například motorkářů v dané lesní lokalitě. Včasná informace může napomoci k přistižení přestupců a zároveň pomůže zabránit dalšímu ničení lesa.

Žádáme veřejnost, pokud máte informace, které by nám pomohly s vyřešením této události a ustanovením motorkářů, volejte na telefonní číslo 974 534 651. Samozřejmě je možné použít i bezplatnou linku 158.

por. Mgr. Lucie Konečná
6.1.2023, 10:15hod.

Odkazy do noveho okna

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem