Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Setkávání s policejními odborníky

ZLÍN: Zveme vás na přednášku vyjednavače. 

Krajské ředitelství policie Zlínského kraje zahajuje sérii besed pro veřejnost. První se uskuteční ve středu 16. března v 17.00 hodin v budově Krajského úřadu Zlínského kraje, v prostorách expozice ve II. etáži. Tématem bude „KRIZOVÉ VYJEDNÁVÁNÍ“ a přednášet bude jeden z nejzkušenějších vyjednavačů v České republice npor. Martin Baláž. Komisař Baláž má za sebou bezmála tři desítky úspěšných zásahů. Zachránil zejména lidi, kteří měli v úmyslu spáchat sebevraždu, ale setkal se také s člověkem, který držel rukojmí.
V tematických besedách, na kterých se budou podílet policisté zlínského krajského ředitelství, budeme pokračovat v pravidelných intervalech. Další – na téma DOMÁCÍ NÁSILÍ – se uskuteční v červnu, na podzim chystáme přednášku o drogové problematice z pohledu policie.
Policie ve Zlínském kraji podobné besedy zatím neorganizovala. Většinou jsme chodili přednášet na akce pořádané někým jiným – školou, univerzitou, klubem seniorů a podobně. Pokud o naše přednášky bude zájem, budeme v nich pokračovat i v dalším roce.
Velký dík patří vedení Zlínského kraje, které nám dalo k dispozici přednáškovou místnost zdarma.
 

 

14. března 2011, mjr. Ing. Jana Bartíková

vytisknout  e-mailem