Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Setkání ve Škoda Auto a.s. Kvasiny

KRAJ - Bezpečnost v regionu. 

Pobočka ŠKODA AUTO a.s. Kvasiny v pondělí 19. prosince 2016 poskytla zázemí pro další jednání k aktuální situaci v regionu. Na setkání se sešli kromě zástupců firmy i představitelé státní správy a samosprávy a zástupci Policie ČR.

Mezi nejdůležitější body programy jednání patřila bezpečnost na Rychnovsku a řešení nevyhovující dopravní situace v regionu. K těmto tématům se vyjádřil ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje plk. JUDr. David Fulka spolu s vedoucím Územního odboru PČR Rychnov nad Kněžnou plk. JUDr. Zdeňkem Hlaváčkem. Ti potvrdili nárůst protiprávního jednání zejména na úseku přestupků (majetková trestná činnost, veřejný pořádek aj.) a problémy v dopravě (vyšší zatížení komunikací, špatné parkování, nedodržení povolené rychlosti aj.). Všechny přítomné ujistili, že policisté se dané lokalitě věnují s maximálním nasazením.

Více k celé problematice ZDE
                   E15.cz

Další setkání zástupců podniku Škoda Auto a.s. Kvasiny, státní správy a samosprávy a Policie ČR by se mělo uskutečnit v prvním čtvrtletí roku 2017.

por. Mgr. Alena Kacálková
21. prosince 2016
 

vytisknout  e-mailem