Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Kriminalistický ústav

Policie České republiky – Kriminalistický ústav

Setkání ředitelů znaleckých institucí

V budově Kriminalistického ústavu Praha (KÚP) se 28. listopadu 2013 uskutečnilo setkání ředitelů znaleckých institucí z České republiky, z Polska a ze Slovenska. 

Ředitel KÚP plk. Ing. Pavel Kolář, CSc., přivítal ředitele Kriminalistického a expertíznyho ústavu Policajného zboru Slovenské republiky plk. Ing. Ondreje Laciaka, PhD., a Dr. Waldemara Krawczyka z Centrální kriminalistické laboratoře Polské policie.  
 
Hlavním bodem jednání bylo vyhodnotit vzájemnou spolupráci institucí za rok 2013 a nastavit její pokračování v příštím roce.
 
Všechny tři instituce jsou zapojeny do programu ISEC, který realizuje slovenská policie prostřednictvím projektů EU. „Cílem tohoto programu je prohloubit spolupráci zejména v oblasti znalecké a publikační činnosti, což je velice důležité z hlediska výměny nových zkušeností a poznatků získaných v rámci výzkumných projektů, ale i běžné rutinní činnosti,“ uvedl ředitel Kolář a dodal, že je s nastaveným systémem spolupráce spokojen a možné rezervy českých znalců spatřuje právě v publikační činnosti.  
 
 
kpt. Mgr. Petra Srnková
Kriminalistický ústav Praha Policie ČR
29. listopadu 2013
 
Odkazy do noveho okna

Setkání 01

Setkání 01 

Detailní náhled

Setkání 02

Setkání 02 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem