Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Seniorka vyhrála padesát tisíc

JIČÍNSKO - Skončily v rukou lupiče 

Jičínští kriminalisté pátrají po neznámém pachateli, který v úterý 25. října přepadl v Hořicích třiašedesátiletou seniorku.
 
Bylo krátce před druhou hodinou ranní, když se žena vracela domů z herny, kde vyhrála přes 50 tisíc korun. Peníze, které si uložila do batohu, jí ale žádné štěstí nepřinesly. Kvůli nim na ni před jejím domem zaútočil neznámý muž, který ji celou dobu v herně a poté i cestou domů sledoval. Z ruky jí nejdříve vytrhl hůl, kterou zahodil, poté se zmocnil batohu s hotovostí a utekl směrem do sídliště.
 
K popisu lupiče žena uvedla, že byl ve věku mezi 35 až 40 lety, asi 190 cm vysoký, štíhlé postavy, hnědé vlasy měl na krátko střižené. Na sobě měl zelenou bundu do pasu a modré rifle.
 
Během šetření kriminalisté zjistili, že by se mohlo jednat o muže, který již hernu v minulosti navštívil v doprovodu bílé argentinské dogy.
 
Policisté tímto žádají občany, kteří by k uvedenému případu nebo k osobě pachatele mohli podat jakoukoliv informaci, aby tak učinili na lince tísňového volání 158.
 
reportáž
 
nprap. Hana Klečalová
1. prosince 2011 v 10:00
Odkazy do noveho okna

Argentinská doga

ilustrační foto 

Detailní náhled

Argentinská doga

ilustrační foto 

Detailní náhled

neznámý muž

foto č. 1 

Detailní náhled

neznámý muž

foto č. 2 

Detailní náhled

neznámý muž

foto č. 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem