Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Senior uzavřel úvěr za odměnu

ÚSTÍ NAD LABEM - nechal se zlákat finanční odměnou + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 67letému muži z trestného činu Úvěrového podvodu. Obviněný po dohodě a za finanční odměnu s dosud neustanoveným pachatelem uzavřel v místním autobazaru úvěrovou smlouvu na nákup vozidla Citroen Berlingo v hodnotě kolem 173 tisíc korun. Při sepisování této smlouvy uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši svého příjmu. V té době nikde nepracoval a pobíral pouze starobní důchod. Následně vozidlo za finanční odměnu předal a úvěr nesplácí. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let.

Krádeže vozidel
V průběhu dne 20.7. došlo na Severní Terase na parkovišti v ulici Poláčkova ke krádeži vozidla. Jednalo se o vozidlo Š-Octavia, šedé metalízy, rz: 1U7 37-18, kdy majiteli vznikla škoda kolem 150 tisíc korun.
Další vozidlo bylo odcizeno v průběhu několika dnů od 11.-19.7. na Klíši v ulici Resslova. Jedná se o vozidlo Ford Transit, žluté barvy, rz: 5U4 49-06 v hodnotě kolem 315 tisíc korun.

Starší muž kradl v obchodě
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 67letého muže, který se dopustil 9 krádeží v obchodech. Podezřelý muž odcizil drogerii, cukrovinky, alkohol, kávu atd. Vše v hodnotě kolem 7 tisíc korun. Za pokladnami byl při každé krádeží zadržen ostrahou prodejny a následně předán policistům.

vytisknout  e-mailem