Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Šel po kabelce nebo notebooku?

VSETÍNSKO: Ve Valašském Meziříčí po rozbití okýnka zmizel z auta notebook a kabelka. 

V noci ze čtvrtku na pátek ve Valašském Meziříčí po rozbití okýnka odcizil neznámý pachatel z auta kabelku i notebook. Třiadvacetiletá žena tak doplatila na skutečnost, že tyto věci v autě po celou noc ponechala.

Třiadvacetiletá žena z Kelečska vozidlo Fiat Bravo zaparkovala ve čtvrtek v sedm večer ve Valašském Meziříčí. Hodnotné věci uložila na podlahu za sedadlo řidiče, kdy na notebook položila kabelku. Vozidlo uzamknula, zkontrolovala a odešla. I přes uložení na podlaze si věcí ale někdo všiml.

O půl osmé ráno v pátek se ke svému vozidlu žena vracela. Hned při příchodu si všimla, že má na straně řidiče rozbité zadní okýnko. Na sedadle jen střepy a kámen. Z auta jí zmizel notebook v hnědém pouzdře a kabelka, kdy byl i mobilní telefon. Škoda odcizením a poškozením překročila osmnáct tisíc korun.

Policisté nadále zjišťují okolnosti této krádeže. Doporučujeme opravdu neponechávat v odstavených vozidlech žádné cennosti. Pokud vím, že s autem někde budu parkovat a cennosti nepotřebuji, ponechám je doma. Pokud je beru sebou, je lépe je z auta odnést.

15. srpna 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem