Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Sedm návštěv baru během 14 ti dnů

Podvodník z herny si přišel na více než 400 tisíc korun. 

Policisté z místního oddělení ve Vysočanech pracují od začátku měsíce října na případu podvodu v herna-baru na Českomoravské ulici. Tam v období od 23. září do 5. října chodil mladý zákazník hrát automaty, ovšem neodnášel si peníze poctivě vyhrané, ale podvodně získané. Mladý muž totiž několikrát nezjištěným předmětem poškodil výherní automat, otevřel jeho víko a vnikl tak do vnitřního prostoru automatu. Tam pak oklamal čidla a automat začal hlásit výhru. Nic netušící obsluha mu pak průběžně vyplatila přes čtyři sta tisíc korun.
 
Policisté však mají k dispozici kamerové záznamy, které mladíka během čtrnácti dní navštěvování baru zachytily nejen při hře, ale i při samotném oklamávání automatu a dokonce i při vyplácení výhry. Policisté tak touto cestou žádají veřejnost o pomoc při pátrání po muži ve věku kolem pětadvaceti let, střední postavy, kterého podezřívají ze spáchání trestného činu podvodu. V případě jeho dopadení mu pak hrozí až pětileté vězení. Mladík je vysoký asi 175 centimetrů a obléká se do džínů se svetry nebo košilemi a na hlavě nosí kšiltovou čepici.
 
Jakékoliv informace k hledanému mladíkovi, jeho totožnosti, pohybu nebo pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 12. 12. 2013

vytisknout  e-mailem