Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Schovávali se, ale neschovali

NÁCHODSKO - Tři celostátně hledaní skončili v rukou policistů 

kontrola ve vlakuKontrola ve vlaku/Ilustrační foto
Hned třikrát za uplynulých 24 hodin odškrtávali někoho policisté na Náchodsku ze seznamu celostátně hledaných osob. Poprvé policejní hlídka po desáté hodině v noci polapila 35letého místního muže, který se již více než celý týden vyhýbal nástupu do výkonu trestu. Policisté výtečníčka sbalili přímo na náměstí v Polici nad Metují a po vyřízení nezbytných formalit eskortovali až za bránu hradeckého vězení.
 
Druhým vypátraným byl opět muž, tentokrát ve věku 51let, z Kolína. Toho policisté vyhmátli pro změnu na náměstí v Náchodě. Poté jej předvedli na policejní služebnu k výslechu, kterému se vyhýbal. Do třetice se o vypátrání skrývajícího se dareby, opět muže, zasloužila městská policie v Jaroměři.
 
O půl třetí odpoledne místní hlídka strážníků zadržela 21letého mladíka, na kterého vydaly příkaz k zatčení hned dva soudy, náchodský a hradecký. Tohoto výtečníka, který se před zákonem skrýval už od letošního dubna, umístili do policejní cely v Jaroměři. Tam dočasně vyčká na další postup orgánů činných v trestním řízení. Foto Policie ČR
 
por. Bc. Eva Prachařová
27. 10. 2011 ve 12.30 hodin

vytisknout  e-mailem