Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

S pistolí v ruce přepadl hernu

LIBEREC - Odnesl si několik desítek tisíc korun. 

Liberečtí kriminalisté intenzívně pátrají po neznámém pachateli, který v neděli, 29. srpna 2010 po čtvrté hodině ráno přepadl s pistolí v ruce hernu v Ještědské ulici. S namířenou zbraní požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. Obsluha herny mu z obavy o svůj život peníze vydala. Poté, co muž obdržel několik desítek tisíc korun, z herny odešel. Při přepadení naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Kamery ale zachytily podobiznu muže, který neváhal se zbraní v ruce přijít do herny pro peníze. Jednalo se o štíhlého muže vysokého cca 180 - 185 cm. Na sobě měl  tmavou mikinu s kapucí přes hlavu a šedočervenou bundu. Na obsluhu mluvil česky, bez jakýchkoliv markantů či vady řeči.

Dopadení pachatele by mohlo uspíšit zveřejnění jeho podoby z kamerového záznamu. Jestliže někdo pozná muže na obrázku, ať volá linku 158 nebo na telefon 974 466 450.

V souvislosti s touto loupeží již kriminalisté zahájili úkony trestního řízení proti neznámému pachateli pro podezření z loupeže. Trestní sazba je v tomto případě 2 roky až 10 let odnětí svobody.

Vlasta Suchánková
tiskova.krplb@mvcr.cz
telefon: 974 461 207
mobilní tel.: 724189 071
30. 8. 2010

 

vytisknout  e-mailem