Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

S nožem v ruce ukradl telefon - aktualizace

Kriminalisté hledají muže, který s nožem v ruce ukradl z obchodu v nákupním centru mobilní telefon. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pracují na objasnění případu krádeže mobilního telefonu z obchodu v nákupním centru na Pankráci, při kterém zatím neznámý pachatel s kobercovým nožem v ruce vyhrožoval prodavačům. Muž si nejprve přišel mobilní telefon obhlédnout a za několik minut se vrátil se slovy:  „Tak teď řeknu něco já vám. Mám tady ostrý nůž, nepokoušejte se za mnou běžet nebo vás pořežu!" Následně se pokusil odříznout zabezpečovací lanko od telefonu, což se mu nepodařilo a nůž se mu rozpadl. Telefon proto utrhl a z místa utekl.

Odcizený telefon byl nejdražší ze všech vystavených a byl v hodnotě přes 30 tisíc korun. Případ je prošetřovaný pro trestné činy vydírání a krádež, za což hrozí až osm let odnětí svobody.
Podle svědků muž působil zanedbaně a jako uživatel drog. Mluvil česky bez přízvuku. Jestliže ho na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.
Případ se stal v pátek 9. listopadu před 19. hodinou.
por. Bc. Jan Daněk – 14. 11. 2018

Aktualizace: Pravděpodobně ten samý muž má na svědomí další případ krádeže mobilních telefonů. Tentokrát se krádež odehrála v nákupním centru ve Vršovicích 7. listopadu a muž si z prodejny odnesl telefony za více než 30 tisíc korun. 
Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.
por. Bc. Jan Daněk – 11. 12. 2018

Odkazy do noveho okna

1 Podezřelý

1 Podezřelý 

Detailní náhled

2 Podezřelý2

2 Podezřelý2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem