Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

S Bílými Tygry policistou na zkoušku

KRAJ - Personální odbor Krajského ředitelství policie Libereckého kraje Vás zve na náborovou akci. 

Personálním odborem, oddělením náboru a personální stabilizace Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, ve spolupráci s hokejovým klubem Bílí Tygři Liberec je dne 1.6. 2023 v době od 14:00 hodin do 19:00 hodin, na atletickém stadionu Sport Park Liberec, ul. Jeronýmova, organizována náborová akce pro veřejnost pod názvem "S Bílými Tygry policistou na zkoušku". 

V průběhu akce vybraní hráči A-týmu Bílých Tygrů Liberec podstoupí ověřování fyzické zdatnosti potřebné pro přijetí do služebního poměru příslušníka Policie ČR. Spolu s hráči budou moci ověřování fyzické zdatnosti vyzkoušet i zájemci z řad veřejnosti. Úspěšní zájemci obdrží osvědčení s platností jeden rok, které bude uznáno při příjimacím řízení do služebního poměru policisty. 

V průběhu akce bude probíhat doprovodný program, při kterém bude prezentována policejní práce, možnosti uplatnění u Policie ČR, benefity policejní práce, podmínky přijetí do služebního poměru, průběh příjimacího řízení a mnoho dalšího. Na místě bude prezentována policejní technika, vybavení policistů, ochranné pomůcky, zbraně atd. 
Nebudou chybět ani dynamické ukázky práce policejních psovodů,  jídzní policie a služby pořádkové policie a podle klimatických podmínek vysazení členů zásahové jednotky z vrtulníku. 

Na organizaci akce spolupracují s Krajským ředitelstvím policie Libereckého kraje Bílí Tygři Liberec a Sport Park Liberec. 

Na akci Vás zve tým Personálního odboru, oddělení náboru a personální stabilizace Krajského ředitelství policie Libereckého kraje. 

Program akce naleznete v přiloženém souboru pod letákem.

23. května 2023
 

KRP_Libereckeho kraje_PCR_plakat_A4 (002).jpg

vytisknout  e-mailem