Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Rýmařovští policisté vykázali dalšího násilníka na deset dní z obydlí

odnesl si hlavně cigarety a alkohol 

Z novinového stánku si odnesl hlavně cigarety
Vloupání do novinového stánku nyní šetří bruntálští policisté. Dosud neznámý pachatel rozbil v době od 23. do 24.3.2009 v Bruntále u nemocnice na ulici Nádražní skleněnou výplň okna a vnikl dovnitř. Zde odcizil skoro 100 krabiček cigaret různých značek, cukrovinky a alkohol. Svým jednáním způsobil škodu ve výši přes 8 tisíc Kč.  
 
Chodec zavrávoral a řidič havaroval
Dne 24.3.2009 zahájil policejní komisař SKPV trestní stíhání 46letého muže pro trestný čin ublížení na zdraví. Toho se měl dopustit tím, že dne 12.12.2008 mezi obcemi Krnov a Zátor šel po pravé straně komunikace středem jízdního pruhu. Při chůzi zavrávoral v době, kdy jej míjelo vozidlo Volkswagen Passat 33letého majitele. Ve snaze vyhnout se chodci řidič strhl řízení vlevo. Na mokré vozovce dostal smyk, který nezvládl a havaroval mimo silnici. Utrpěl zranění s dobou léčení nejméně 3 měsíce.  
 
Další násilník domácího násilí vykázán
Policisté od začátku roku šetřili již šestý případ domácího násilí.
Naposledy jsme takový případ řešili dne 24.3.2009 v Břidličné. Podezřelý 51letý muž pod vlivem alkoholu nejprve slovně vulgárně a následně fyzicky napadl 41letou manželku. Dal ji facku a hlavou jí udeřil několikrát o zeď. Rýmařovští policisté na základě dostupných informací zjistili, že toto jednání splňuje znaky domácího násilí. Muž napadá svoji manželku již několik let a tak byl policisty vykázán na deset dní z obydlí. 
 
 
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem