Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou s novým vedoucím

RYCHNOVSKO - Plukovníka Ing. Vladimíra Vacha oficiálně představil krajský ředitel. 

V pondělí 3. února 2020 ředitel Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje brig. gen. Ing. Petr Petřík uvedl oficiálně do funkce nového vedoucího územního odboru Rychnov nad Kněžnou plk. Ing. Vladimíra Vacha. Ke svému uvedení do funkce nový vedoucí územního odboru uvedl: "Velmi si důvěry vážím, je to pro mne výzva. Nebude to pouze o práci jednoho člověka, ale o celém týmu, o němž vím, že je spolehlivý a stmelený". 

Jeho předchůdci JUDr. Zdeňku Hlaváčkovi již služební zákon neumožňoval být nadále příslušníkem Policie ČR a funkci vykonávat, proto k 31. prosinci 2019 musel Policii ČR opustit a z vedení rychnovského územního odboru odejít. Plukovník ing. Vladimír Vach je u Policie ČR od 1. září 1994, přičemž 17 let působil po boku plk. JUDr. Zdeňka Hlaváčka jako jeho zástupce.

Plukovníku Vachovi popřál brig. gen. Ing. Petr Petřík do následujícího období mnoho štěstí. V rámci oficiálního představení se následně uskutečnila na rychnovském územním odboru s vedoucími oddělení diskuse za účasti vedení Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje. 

por. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
3. února 2020

Odkazy do noveho okna

Vladimír Vach

Vladimír Vach 

Detailní náhled

brig. gen. Ing. Petr Petřík a plk. Ing. Vladimír Vach

brig. gen. Ing. Petr Petřík a plk. Ing. ... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem