Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Rychlost a nepozornost na silnicích

RYCHNOVSKO - Nehody naštěstí bez zranění. 

Každý den vyjíždí hlídka skupiny dopravních nehod k událostem na rychnovských silnicích. Ne jinak tomu bylo i v úterý. Nehody naštěstí neměly vážnější důsledky. U třech řidičů policisté objevili závady na autech.

Při ranní špičce na silnici č.I/14 mezi Křovicemi a Dobruškou nedobrzdil osmnáctiletý řidič osobního auta zn. Peugeot 106 a narazil do před ním jedoucí řidičky osobního auta zn. Suzuki Vitara, které bylo nárazem odhozeno na před ní jedoucího řidiče osobního auta zn. Chevrolet Aveo. Při osobní prohlídce policisté u dvou ze tří aut zadrželi osvědčení o registraci vozidla pro závady. Škoda této dopravní nehody je vyčíslena na 144.000 korun.
Ve 14:40 vyjížděla hlídka do Pěčína, kde sedmadvacetiletý řidič osobního auta zn. Volkswagen Golf s největší pravděpodobností v zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vyjel se silnice, narazil do mostku a poté do sloupu elektrického rozvodu. I u tohoto auta policisté po osobní prohlídce zadrželi osvědčení o registraci vozidla pro závady. V tomto případě se škoda vyšplhala na 156.000 korun.
Téměř ve stejnou dobu padesátiletý řidič nákladního auta zn. Iveco v Doudlebách nad Orlicí zachytil hydraulickou rukou telefonní kabel, který přetrhl a následně se vyvrátil i sloup. Zde je škoda odhadnuta na 10.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
18. duben 2018

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

17.4. Doudleby nad Orlicí 

Detailní náhled

Rychnovsko

17.4. Pěčín 

Detailní náhled

Rychnovsko

17.4. Pěčín 

Detailní náhled

Rychnovsko

17.4. Křovice - Dobruška 

Detailní náhled

Rychnovsko

17.4. Křovice - Dobruška 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem