Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Rozšířeno trestní stíhání

O tři skutky 

     Podle trestního řádu bylo rozšířeno trestní stíhání obviněného 44 letého muže ze Strakonic pro další tři skutky pokračujícího přečinu krádeže v souběhu s přečinem porušování domovní svobody, kterých se dopustil částečně jako spolupachatel. Policisté objasnili další tři případy a ze stejných přečinů je podezřelý i 47 letý cizinec. V pondělí 7. června letošního roku byl v 1.30 hodin v Horažďovicích v chatové oblasti zadržen 44 letý muž hlídkou policie, kde vnikl do dvou sklepů u rekreačních chat.
Dále v noci z 5. na 6. června 2010 v Sušici vnikl do čtyřech garáží a odcizil křovinořez, elektrické nůžky a prodlužovací kabel o délce 100 m. Dále vnikl v obci u Sušice u domu do kůlny a odnesl 100 m prodlužovacího kabelu a elektrické koncovky na zásuvku 380 V.
V noci ze 6. na 7. června 2010 v Horažďovicích na oploceném pozemku prohledal dvě kůlny a zahradní chatku a odcizil různé nářadí a stroje. V druhé polovině měsíce dubna po přestřižení drátěného pletiva vnikl na pozemek firmy v obci u Horažďovic a odcizil 20 litinových lopatek a 15 železných desek. Poškozeným vznikla škoda v celkové výši 180 000 Kč.
 
 

vytisknout  e-mailem