Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rozruch byl nejen na náměstí

DĚČÍN - K potyčce došlo i v děčínském baru ... 

Nadýchal

DĚČÍN - Na Štědrý den krátce před půl pátou ráno zastavila policejní hlídka  vůz projíždějící Jungmanovou ulicí v Děčíně. Řidič osobního automobilu byl zasahujícími policisty vyzván  k předložení dokladů a provedení orientační dechové zkoušce. Ta vzápětí ukázala, že pětatřicetiletý řidič  byl vlivem alkoholu. Navíc se ukázalo, že kontrolovaný není držitelem řidičského oprávnění. Vánoční přešlap má dohru v podobě prověřování přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, kterým se zabývají policisté z Podmokel.

Doklouzal až do stromu

DĚČÍN - Ledovka na silnici potrápila třiadvacátého prosince letošního roku nejen chodce, ale také řidiče osobního automobilu. Ten v časných ranních hodinách  s autem pravděpodobně vlivem kluzké vozovky v Třešňové ulici  v Děčíně vyjel ze silnice a přední částí narazil do stromu. Srážka si vyžádala šedesátitisícovou škodu a přítomnost hlídky dopravní policie na místě. Nepříjemnost se obešla bez zranění. Řidič nebyl pod vlivem alkoholu a vozidlo bylo opatřeno předepsanými zimními pneumatikami.

Bez cukroví

DĚČÍN – Děčínští policisté vyjížděli na Štědrý den do Litoměřické ulice v Děčíně, odkud se v průběhu několika předcházejících dní ztratilo uskladněné cukroví, bourací kladivo a autobaterie. Majitel napadeného sklepa ocenil chybějící věci na částku přesahující pět tisíc českých korun. Předvánoční nepříjemnost místní strážci zákona prověřují s ohledem na přečin krádeže.

Rozruch na náměstí

ČESKÁ KAMENICE - Noční incident na českokamenickém náměstí na Boží hod vánoční si vyžádal přítomnost policejní hlídky. Krátce před jednou hodinou ranní mělo na veřejně přístupném místě dojít  k potyčce mezi několika přítomnými lidmi. Utržená zranění si doposud nevyžádala lékařské ošetření. Vánoční nepříjemnost skončila v rukou policistů z obvodního oddělení policie v České Kamenici s ohledem na přečin výtržnictví.

Roztržka v baru

DĚČÍN - Obdobným případem se zabývají od letošního pětadvacátého prosince také policisté z děčínského policejního oddělení. Krátce po půlnoci přijali oznámení o možném přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví, ke kterým mohlo dojít v boletickém baru mezi jeho návštěvníky. Mezi dvěma muži došlo k fyzické potyčce, která vyústila v příjezd záchranné zdravotnické služby. Jednoho z nich odvezla k dalšímu ošetření do nemocnice.  

Auto už nenašel

VARNSDORF – Nepříjemného překvapení se dočkal třiadvacátého prosince letošního roku majitel osobního automobilu zn. Hyundai IX 55, který jej odstavil v půl šesté navečer na parkovišti před restaurací v Husově ulici ve Varnsdorfu.  Ztrátu černého vozu s německými registračními značkami ocenil na necelých 336.000,- Kč. Po vozidle bylo vyhlášeno celostátní pátrání a policisté začali případ prověřovat s ohledem na přečin krádeže.

Děčín 27. prosince  2016 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem