Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Rozepře skončila šarvátkou

Český Krumlov - Kapličtí policisté prošetřují šarvátku, která se strhla v neděli před třetí hodinou ranní v baru v Dolním Dvořišti. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Tři muži a žena se zde dostali do sporu, který vyvrcholil napadáním. Jeden z podezřelých hodil po ženě skleněný půllitr, který se rozbil a způsobil ji řeznou ránu, dále ji druhý muž kopl do levého boku, čímž ji způsobili zranění levé ruky a boku s dosud nezjištěnou dobou léčení. Následně podezřelí napadli muže, který poškozenou bránil. Také jemu způsobili drobnou oděrku na levé ruce, která se obešla bez lékařského ošetření.

Při potyčce však utrpěli poranění také muži (22,27), kteří jsou nyní podezřelí z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. U obou byla po příjezdu hlídky na místo potyčky provedena dechová zkouška, s pozitivními výsledky 1,82 promile a 2,01 promile alkoholu v dechu. Poškozená byla převezena RZS Kaplice do Nemocnice v Českém Krumlově k ošetření. Oba podezřelí byli převezeni do Protialkoholní záchytné stanice v Českých Budějovicích, kdy se před umístěním podrobili lékařskému ošetření.

Kapličtí policisté nyní zjišťují veškeré okolnosti tohoto případu a prošetřují ho.

por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

 

 

vytisknout  e-mailem