Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Rodina hledá příbuznou - Aktualizace

BŘECLAVSKO: Žena byla nalezena bez známek života. 

Široké veřejnosti děkujeme za spolupráci při pátrání po pohřešované ženě. Ta byla včerejšího dne v odpoledních hodinách nalezena bez známek života v lese nedaleko Břeclavi. V současné době se případem zabývají policisté, kdy ale už nyní můžeme s velmi vysokou mírou pravděpodobnosti uvést, že na smrti cizinky neměla podíl žádná jiná osoba. V souladu se zákonem tak žádáme o stažení použitých fotografií. 

por. Bc. Petr Vala, 21. dubna 2021, 9:00 hodin - Aktualizace.

Od pondělního rána pohřešuje rodina svou příbuznou, která se během včerejšího dne již nevrátila domů. Naposledy byla spatřena dne 19. dubna 2021 kolem 5:45 hodin v Břeclavi na ulici Na Valtické poblíž domu č. p. 21. Pohřešovaná cizinka je menší postavy (165 až 168 cm) a má hnědé vlasy. Oblečená byla do světle zelené zimní péřové bundy pod kolena a černých koženkových legín. Na hlavě měla černou pletenou čepici a na zádech malý černý batůžek. Na nohou měla modré kožené kotníkové boty. Břeclavští policisté po ženě vyhlásili pátrání, neboť by mohla být vzhledem ke svému zdravotnímu stavu ohrožena na životě. Žádáme tak o pomoc při pátrání širokou veřejnost. Jestliže víte, kde by se mohla pohřešovaná cizinka zdržovat, volejte neprodleně tísňovou linku 158.

Níže naleznete krátké video, na kterém se nachází případní svědci. Ti se v inkriminovanou dobu nacházeli v místě, kde byla pohřešovaná naposledy spatřena. Jejich svědectví by pak mohlo významným způsobem přispět k vyhledání osoby.

(Je-li odkaz neaktivní, bylo již pátrání odvoláno.) 

por. Bc. Petr Vala, 20. dubna 2021.

vytisknout  e-mailem