Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řídili pod vlivem

KROMĚŘÍŽSKO: Čtyři řidiči nadýchali a jeden řídil pod vlivem drog. 

O víkendu řešili policisté v rámci okresu Kroměříž hned čtyři řidiče, kteří usedli za volant posilněni alkoholem a jednoho, který řídil pod vlivem drog. Narazili také na mladého muže, jenž nevlastnil řidičské oprávnění, a přesto ve vozidle vyrazil na cesty.
V sobotu odpoledne zastavili hulínští policisté na ulici Masarykova v Chropyni řidiče v osobním automobilu. Muž řídil pod vlivem drog. Tester odhalil užití Amfetaminu. V nočních hodinách narazila bystřická hlídka v obci Libosváry na řidiče, který před jízdou požil alkohol. Nadýchal 1,29 promile.
V neděli dopoledne usedl za volant další muž pod vlivem alkoholu. Kontrolovali ho holešovští policisté na ulici Pivovarská. Nadýchal do jednoho promile. Krátce na to v obci Břest zastavili podnapilého muže v automobilu hulínští policisté. Alkoholtester u něj odhalil nad jedno promile alkoholu v dechu. Nejvíce ale nadýchal muž, kterého přistihla dopravní hlídka odpoledne na ulici Kotojedská v Kroměříži. Víkendovému rekordmanovi přístroj naměřil 2,5 promile. Nakonec hodinu před půlnocí narazili morkovičtí policisté v obci Roštín na mladého muže, který nevlastní řidičské oprávnění a přesto řídil vozidlo.
 
4. února 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem