Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řídil pod vlivem alkoholu, naboural a z místa utekl

BEROUNSKO – Policisté hledají svědky. 

Dne 7. října 2015 v 18:50 hod. jel dosud nezjištěný řidič s vozidlem tovární značky Škoda Felicia v obci Komárov ulice Sokolská pravděpodobně ve směru od obce Chaloupky, ke křižovatce se silnicí II/117. V km 0,071 uvedené komunikace řidič z nezjištěných příčin vjel vpravo mimo komunikaci na chodník, kde narazil pravou přední částí vozidla do kovových sloupků, které se nárazem vyvrátily a přerazily. Celková způsobená škoda byla vyčíslena na částku 30.000,-Kč.

 
Řidič však místo dopravní nehody opustil, aniž by celou věc oznámil. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Náhodný svědek oznámil policistům, jak je výše uvedené vozidlo taženo na laně z místa dopravní nehody ve směru k sokolovně.

 
 Vozidlo Škoda Felicia bylo poté zastaveno hlídkou OOP Hořovice v Komárově, ulice Záskalská, když bylo vlečené na laně ve směru na obec Mrtník, s poškozením přední části po dopravní nehodě. V té době ho řídil 37letý řidič, který se po výzvě podrobil odbornému měření na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem 1,51 promile, opakovaná dechová zkouška vyhodnotila 1,53 promile.

 
V současné době policisté zjišťují, zda je tento řidič zároveň viníkem dopravní nehody, od které utekl. V průběhu vyšetřování bylo zjištěno, že v době, kdy k dopravní nehodě došlo, proházel tímto místem lampionový průvod skupinky lidí, kteří mohli celou událost vidět.
Žádáme proto svědky této nehody, aby jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění neznámého řidiče, sdělili policistům na OOP Hořovice. Svým svědectvím mohou výrazně přispět k průběhu vyšetřování.

 


nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
9. října 2015

 

vytisknout  e-mailem