Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil pod vlivem alkoholu

TEPLICKO - V nepojištěném autě bez technické vezl opilý muž další tři lidi... 

Řídil pod vlivem alkoholu

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 29letý muž, kterého v centru Teplic zastavila policejní hlídka. Sedl si za volant, i když před jízdou požil alkohol, policisté mu v dechu naměřili 2,6 promile. Při rozhodování o druhu a výši trestu zřejmě soudce přihlédne i k tomu, že v autě převážel další tři lidi včetně dětí, navíc mělo vozidlo propadlou technickou kontrolu a muž nezaplatil povinné ručení, v krajním případě by mohl jít až na rok do vězení.

Krádež kabelu

     Cívku s téměř dvě stě metry měděného kabelu ukradl dosud neznámý zloděj v Teplicích. Poblíž  železniční trati po násilném překonání plotu vnikl na pozemek, kde ukradl kabel v hodnotě téměř třicet tisíc korun, policisté případ prošetřují jako zločin krádeže.

Odcizené nářadí

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Bžany vykradl hospodářskou budovu. Odnesl si svářecí soupravu a nářadí, celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Pokud se podaří zjistit pachatelovu totožnost, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže.

4. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem