Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil opilý

TEPLICKO - Řidič měl přes 2,2 promile alkoholu v dechu; Vykradené auto... 

Řídil opilý

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 43letý muž, kterého v neděli odpoledne zastavili policisté v Bystřanech. Při kontrole mu naměřili přes 2,2 promile alkoholu v dechu, na místě přišel o řidičský průkaz a následně mu bylo sděleno podezření z přečinu, za který by mohl jít až na rok do vězení.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v noci z neděle na pondělí vloupal v Bílině do zaparkovaného auta. Ze zavazadlového prostoru ukradl úhlové brusky a různé ruční nářadí, celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na více jak osm tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Zmizely měděné kabely

     Až dvouleté vězení hrozí neznámému pachateli, který v Teplicích vnikl do oploceného areálu, ze kterého zmizelo několik set metrů měděných kabelů. Předběžná škoda byla vyčíslena na více jak 25 tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli pátrají.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 13:30 hodin dne 27. září do 6:00 hodin dne 28. září 2019 v Duchcově, ul. Teplická u č. p. 91. Neznámý pachatel měl poškodit levá zpětná zrcátka u vozidel Seat a Opel zaparkovaných v pravém parkovacím pruhu ve směru na centrum. Neznámý pachatel místo opustil, aniž by splnil ze zákona danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

8. října 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem