Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil i přes zákaz a pod vlivem drog

DĚČÍNSKO - Muž ignoroval rozhodnutí soudu a další zprávy. 

Řídil i přes zákaz a pod vlivem drog

     Až dva roky ve vězení by mohl strávit 36letý muž, který ignoruje pravomocné rozhodnutí soudu, kterým mu byl vysloven šestiletý zákaz řízení motorových vozidel. Přes uložený trest si v pátek večer sedl za volant, v Chřibské ale jeho jízda skončila, když ho zastavila policejní hlídka. Navíc měl na autě namontované kradené německé registrační značky a k tomu měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle, k čemuž zřejmě soudce přihlédne při rozhodování o druhu a výši trestu. 

Vykradená chata

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vykradl chatku v katastru obce Jílové. Zloděj se po překonání dveří vloupal do suterénu rekreační chaty, odkud odcizil alkoholické nápoje v celkové hodnotě 400 korun, poškozením dveří způsobil dvoutisícovou škodu. Pokusil se vniknout i do sklepa sousední chaty, dveře se mu ale překonat nepodařilo, pokud bude pachatel vypátrán, hrozí mu za přečiny krádeže a krádeže ve stadiu pokusu až dva roky za mřížemi.

Odcizené kolo

     Horské kolo v hodnotě 35 tisíc korun odcizil v pátek odpoledne v Děčíně neznámý pachatel. Bicykl ukradl z nosiče umístěného na střeše zaparkovaného vozidla, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po kole i zloději, kterému hrozí až dvouleté vězení, intenzivně pátrají.

V kempu se kradlo

     O věci za více jak 36 tisíc korun přišla cizinka, která tráví dovolenou v kempu ve Šluknovském výběžku. Neznámý pachatel jí ze stanu odcizil platební kartu, tři mobilní telefony, dalekohled a další věci, v případě dopadení a odsouzení hrozí lapkovi až dvouletý trest odnětí svobody.

10. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem