Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil i přes zákaz

TEPLICKO - Za volantem neměl co dělat; Hledáme svědky nehod a další zprávy. 

Řídil i přes zákaz

     Z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 40letý muž, kterého dnes hodinu po půlnoci kontrolovala v Srbicích hlídka policistů. Muž řídil osobní auto, ačkoliv má vysloven dvouletý zákaz řízení všech motorových vozidel. Porušením zákazu se dopustil přečinu, za který by mohl jít v případě uznání viny až na dva roky do vězení.

Hledáme svědky nehod

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dvěma dopravními nehodami, jejichž viníci ujeli z místa jejich spáchání. K první nehodě došlo v době od 16:30 hodin dne 30. 12. do 9:00 hodin dne 31. 12. 2018 v Bílině, ul. Litoměřická u panelového domu u č. p. 862. Neznámý řidič měl poškodit levé přední dveře zaparkovaného vozidla VW Passat a následně místo dopravní nehody opustit, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti.

     Od nehody měl ujet i další řidič, který v době od 14:00 do 14:45 hodin dne 31. prosince 2018 v Teplicích, ul. Čs. Dobrovolců na parkovišti u OD Kaufland poškodil zadní nárazník zaparkovaného vozidla Ford Fusion. Podle dosud získaných poznatků se mohlo jednat o bílé BMW X6, pravděpodobně s karlovarskou registrační značkou, které mělo před nehodou na místě parkovat. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Odnesl jen svíčky

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do provozovny pohřební služby. Po vypáčení dveří vnikl do místnosti, ze které ukradl několik okrasných svíček. Přestože odcizením věcí způsobil jen dvousetkorunovou škodu, v případě dopadení mu za přečin krádeže hrozí až dva roky za mřížemi.

Vykradená večerka

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v noci ze Silvestra na Nový rok vloupal v Teplicích do večerky. Odnesl si peníze, cigarety a další tabákové výrobky, majiteli způsobil škodu přes osmdesát tisíc korun. V případě zjištění totožnosti hrozí zloději vzhledem k výši způsobené škody až pětileté vězení.

2. 1. 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem