Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil i přes zákaz

TEPLICKO - Mladík měl navíc k zákazu pozitivní drogový test a další zprávy. 

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 18letý mladík, kterého zastavila v noci z pátku na sobotu hlídka bílinských strážníků. Muž za volantem má městským úřadem uložen zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu jednoho roku. U soudu mu zřejmě přitíží i skutečnost, že měl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těla, v krajním případě mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Vykradená auta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině v pátek vloupal do zaparkované dodávky. Uvnitř odcizil dva mobilní telefony, škoda byla vyčíslena na necelých devět tisíc korun. V Bílině vykradl neznámý zloděj i další auto, po rozbití okna vnikl do auta a odcizil z něj dvě bundy, v tomto případě byla škoda vyčíslena na dva a půl tisíce korun.  V obou případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, policisté se budou zabývat i verzí, že má oba skutky na svědomí stejný pachatel.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 8:00 do 18:00 hodin dne 12. června 2020 v Duchcově, ul. Havlíčkova. Řidič nezjištěného vozidla měl poškodit zaparkované vozidlo Ford a místo dopravní nehody opustit, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti související s dopravní nehodou. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

13. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.c

vytisknout  e-mailem