Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řidička zastavila chodci a druhá nedobrzdila

RYCHNOVSKO - Záchranáři obě odvezli k ošetření. 

K dopravní nehodě se zraněním vyjížděli včera padesát minut po poledni na silnici č. I/14 policisté z rychnovského Dopravního inspektorátu. Dobrušská hlídka ukončila předčasně jízdu muži se zákazem řízení  a pod vlivem drogy.

Dávala přednost chodci a skončila v nemocnici
Řidička vozu zn.Peugeot jedoucí v úseku mezi obcemi Spy a Dobruška zastavila u Křovic, aby na místě určeném k přecházení chodců umožnila jednomu z nich bezpečné přejití silnice. Za ní jedoucí řidička vozu zn. Nissan Juke s největší pravděpodobností nedodržela  bezpečnou vzdálenost za autem a předkem nissanu narazila do zadní části peugeotu. Obě řidičky převezli záchranáři k ošetření do nemocnice. Přítomnost alkoholu u obou žen policisté dechovou zkouškou na místě vyloučili. Škoda této dopravní nehody je vyčíslena na 65.000 korun.

Se zákazem a drogou za volantem si hlavu nedělá
Policisté Obvodního oddělení Dobruška zastavili v Opočně ve 21:30 k běžné silniční kontrole řidiče vozu zn. Škoda Felicie. U sedmadvacetiletého muže z Nového Města záhy zjistili, že Okresní soud v Náchodě mu vyslovil zákaz řízení všech motorových vozidel do roku 2016. Test na návykové látky, který u něj muži zákona provedli, vykázal navíc pozitivní hodnoty. Muž se po poučení podrobil lékařskému vyšetření v nemocnici. Nyní čelí podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

por. Mgr. Alena Kacálková
24. září 2015

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

23.9. Křovice 

Detailní náhled

Rychnovsko

23.9. Křovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem