Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řidiči, zvolte jinou trasu!

POZOR! Zítra vyjíždí z Hradce Králové nadrozměrný náklad, počítejte s omezením dopravy! 

V úterý, dne 13. září 2011, bude na území okresu Hradec Králové přepravován nadrozměrný náklad (nádoba o průměru 6 m a délky 36 m). Nadrozměrný náklad bude přepravován po trase:

Trasa přepravy:
V 8:00 hodin - ul. Za Škodovkou (Hradec Králové) - silnice č. I/35 (ul. Koutníkova v Hradci Králové) - OK ČKD - silnice č. I/35 (směr Hořice) - ul. Spojovací (Hradec Králové - Svobodné Dvory) - silnice č. III/32438 (směr Stěžery) - silnice č. II/324 (směr silnice č. I/11) - silnice č. I/11 (směr Chlumec nad Cidlinou až na hranice okresu Hradec Králové).

Při přepravě nákladu dojde k různě závažným komplikacím k dopravě, z nichž nejvážnější bude úplná uzavírka křižovatky silnic č. I/11xI/33xI/35 (okružní křižovatka ČKD) - předpokládaný čas v 8:30. Tato uzavírka bude trvat po dobu průjezdu nadměrného nákladu, tedy cca 20 minut.

Náklad bude při své cestě provázenřádně označenými a vybavenými doprovodnými vozidly přepravce včetně vozidel Policie České republiky.

Žádáme tímto řidiče, aby při své cestě dne 13. září 2011 zvolili jinou trasu než nadměrný náklad. V případě, že toto nebude možné a dojde k setkání s tímto nákladem, žádáme řidiče o trpělivost a respektování pokynů zaměstnanců a policistů doprovázejících tento náklad.

por. Ing. Lukáš Pultar
Dopravní inženýr DI ÚO Hradec Králové
tel.: 974 526 258

 

vytisknout  e-mailem