Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidiči popíjeli alkohol

Nezdráhaji se usednout za volant 

        
     V Nýrsku byl v sobotu 14. listopadu 2009 v 1.05 hodin kontrolován hlídkou policie řidič 19 letý muž z Klatovska, který řídil vozidlo zn. VW Golf. Alkoholtester zjistil 0,90 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku.
   
    V sobotu byl ve 2.21 hodin kontrolován v obci na Klatovsku řidič 41 letý muž z Klatovska, který řídil vozidlo zn. Citroën. Na výzvu policistů se podrobil dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 0,92 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku.
     V Klatovech byl v ulici Pod Koníčky kontrolován ve 3.00 hodin řidič 51 letý muž z Domažlicka, který řídil vozidlo zn. Fiat Brava. Podrobil se dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 1,78 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
     V sobotu byl v Nýrsku kontrolován 34 letý muž z obce na Plzni-jihu, který řídil osobní automobil. Muž jevil známky užití alkoholu před jízdou, ale nebyl schopen dechovou zkoušku provést. Souhlasil s lékařským vyšetřením a odběrem krve. Řidičský průkaz nebyl zadržen, protože muž tento nepředložil.
     V neděli 15. listopadu 2009 v 1.55 hodin byl kontrolován v Nýrsku řidič 48 letý muž z Plzně, který řídil osobní automobil. Podrobil se dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 2,15 promile alkoholu v dechu, odmítl lékařské vyšetření. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
     V neděli 15. listopadu 2009 ve 3.05 hodin byl v Klatovech na ulici Čs. Legií hlídkou městské policie kontrolován řidič 28 letý muž z Přešticka, který řídil vozidlo zn. Ford Fiesta. Dechovou zkouškou bylo zjištěno 1,07 promile alkoholu. Na místo přivolána hlídka policie a řidič se odmítl podrobit lékařskému vyšetření.
 Policisté řidičům zadrželi řidičské průkazy.

vytisknout  e-mailem