Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Řidiči, nevyjíždějte do uzavřené části ulice Budovatelů v Jablonci nad Nisou!

JABLONEC NAD NISOU – Upozorňujeme řidiče, aby nevyjížděli do uzavřeného úseku ulice Budovatelů ve směru od Liberce do centra města. 

Dnes se zavřela část ulice Budovatelů v Jablonci nad Nisou. Uzavírku vyvolaly pokračující práce na rekonstrukci tramvajové trati. Ode dneška tedy je ulice Budovatelů jednosměrná od křižovatky s ulicí U Nisy po křižovatku s ulicí Liberecká ve směru na Liberec. Proto je úplně uzavřená ulice Na Vršku a levý chodník v ulici Budovatelů. Ve směru od Liberce je uvedený úsek ulice Budovatelů ve směru do centra města zcela neprůjezdný.

V souvislosti s uvedenou uzavírkou upozorňujeme všechny řidiče, aby respektovali dopravní značení a do uzavřeného úseku ulice Budovatelů ve směru od Liberce do centra města nevjížděli. Dnes v ranních a dopoledních hodinách mnoho řidičů tento zákaz porušilo. Celou situaci vyjely na místo řešit policejní hlídky společně s městskými strážníky. Vzhledem k dané situaci budou policisté a strážníci na tento daný úsek průběžně dohlížet a přestupková jednání jednotlivých řidičů na místě řešit.

15. 5. 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

JN Liberecká ulice (1)

JN Liberecká ulice (1) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem