Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Řidiče na dálnici D2 u Brna čekají komplikace

D2: U Olympie probíhá oprava mostu. 

Dopravní policisté upozorňují řidiče, kteří potřebují využít sjezd z dálnice D2 k obchodnímu centru Olympia ve směru od Bratislavy na Brno (Exit 3 Chrlice), a řidiče přijíždějící od Chrlic, aby počítali s objížďkou. V důsledku zahájené opravy mostu nad dálničním tělesem bude sjezd z dálnice v tomto směru zcela uzavřen, řidiči budou sjíždět až na následujícím možném sjezdu (Nákupní zóna Brno – jih), kterým se dostanou zpět na dálnici D2 do směru na Bratislavu a dalším sjezdem budou moci sjet k obchodnímu centru Olympia a na silnici č. 152 propojující dálnici D2 a rychlostní silnici R 52. V důsledku této objízdné trasy lze na celém dopravním uzlu na jihu Brna očekávat kolony, zejména v odpolední špičce.
 
Most přes dálnici bude průjezdný pro řidiče jedoucí od Olympie a od Modřic, i ti by však měli počítat se zdržením v důsledku toho, že provoz bude řízen semafory. Oprava mostu by měla trvat až do července.
 
Komplikace na dálnici D2 přináší také uzavírka nájezdu na Bratislavu u Břeclavi. Policisté nabádají řidiče, aby důsledně sledovali a dodržovali dopravní značení.
 

Zvukový záznam: D2_0204.mp3

 mjr. Petra Vedrová, 2. 4. 2015

 

vytisknout  e-mailem