Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řidič zemřel při střetu kamionu a osobního auta

VSETÍNSKO: Dnes se stala již desátá smrtelná nehoda. 

Tragický říjen na silnicích okresu Vsetín má další díl. Dnes po jedné hodině odpoledne ve Vsetíně přišel o život při střetu kamionu a osobního vozidla jeden člověk.
 
Tragická událost se stala dnes krátce po jedné hodině odpoledne ve Vsetíně na výjezdu na silnici I/57 u benzinové stanice Shell. Sedmatřicetiletý řidič osobního vozidla Audi vyjížděl z vedlejší komunikace na hlavní tah. Pravděpodobně nedal přednost a došlo ke srážce s nákladní soupravou vozidla Iveco s přívěsem jedoucí po hlavní silnici směrem na Valašské Meziříčí. Řidič osobního vozidla utrpěl po střetu zranění neslučitelná se životem. Řidič náklaďáku zůstal nezraněn.
Policisté ihned začali dopravní nehodu vyšetřovat. Daný úsek silnice uzavřeli v obou směrech a dopravu odkláněli přes centrum Vsetína. Policisté provedli dechovou zkoušku u sedmadvacetiletého muže z kamionu, tato byla negativní.
Zjišťování skutečností o příčině a průběhu dopravní nehody nadále pokračuje. Policejní komisař přizval soudního znalce v oboru silniční dopravy.
Jedná se o desátou letošní smrtelnou dopravní nehodu v okrese Vsetín. V říjnu je to již čtvrtá tragická dopravní nehoda.
Provoz na hlavním tahu byl v pět hodin odpoledne obnoven.
 
30. října 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik
Odkazy do noveho okna

Nehoda Vsetín (1)

Nehoda Vsetín (1) 

Detailní náhled

Nehoda Vsetín (2)

Nehoda Vsetín (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem